Skip to main content Skip to search
Licni konsultacii

Закажете бесплатни лични консултации преку ZOOM

За идните студенти и нивните родители во СЛОВЕГО ви нудиме можност за лични консултации преку платформата ZOOM.

Тема: Бесплатни студии во Словенија, првиот пријавен рок почнува во февруари

Содржина на состанокот:

  • каква е процедурата за упис
  • зошто е најважен првиот пријавен рок кој почнува во февруари
  • кои се условите за упис на студиските програми кои се од ваш интерес
  • кои документи се потребни
  • како до успешен упис
  • студентска виза.

За да закажете личен состанок со еден од нашите ментори за едукација, исполнете го образецот подолу, а ние ќе ви одговориме најбрзо што можеме.

На вашата е – пошта ќе добиете покана за термин на одржување на состанокот и упатства за тоа како да се поврзете со нас.

*Доколку не добиете одговор од нас во рок од 24 часа, проверете го вашиот спам фолдер во вашата е – пошта.

Пријава за лични ZOOM консултации

    ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ