Skip to main content Skip to search

Без приемни испити Меѓународно признаени дипломи БЕСПЛАТНО СТУДИРАЊЕ ВО СЛОВЕНИЈА Повеќе... Студенти во Словенија Запиши студии во 2024/2025 ПОДГОТВУВАМЕ АПЛИКАЦИИ ЗА ПРВИОТ РОК Повеќе... Happy Students before Modern Building Персонализирано планирање за успешен упис МЕНТОРСКИ РЕШЕНИЈА Провери како...

Зошто Словенија?

Словенија е мала европска земја препознатлива по изобилство на природни убавини, чиста животна околина и квалитетен животен стандард...

Повеќе

Како до правилен избор?

Секоја студиска програма е уникатен збир на различни работи: предметите коишто се изучуваат, локацијата на студиите или каква кариера таа ќе ви овозможи...

Повеќе

Пријавете се за советување

Ќе ви одговориме најбрзо што можеме!

За брза и основна анализа на вашите шанси за упис, испратете ни кратки информации за вашиот образовен профил преку пополнување на образецот.

Зошто Словего?

Ние ви го гарантираме уписот на факултет во Словенија.

research

Процена на образовниот профил

Врз основа на вашиот просек на оцени и академски интерес, анализираме каде имате најреални и сигурни шанси за упис

bank

Избор на факултет и град на студии

Внимателно подготвуваме листа на најсоодветни студиски програми (од 1500+), кои најмногу ќе одговараат на вашите желби и професионални амбиции

docs-in-progress

Детална листа на потребни документи

Избегнете непотребен стрес, целосната документација според барањата на секој поединечен факултет ќе ја подготвиме ние

folders

Административна поддршка

Следење на роковите, поднесување на апликациите, комуникација со образовните институции, нострификација на дипломата и пријавно-уписна процедура без грешки

chess

Личен ментор

Искусен експерт за едукација ќе биде со вас и вашето семејство на секој чекор до целта

credit-cards

Студентската виза

Пред вашето доаѓање ќе се осигуриме да ги имате сите потребни документи за уредување на студентската виза

  Придружете им се на 5.974 странски студенти во Словенија

  Изберете перспективни студии, врз основа на вашите амбиции и професионални цели

  1

  Универзитети

  20

  Факултети

  20

  Виши школи

  20

  + Студиски програми

  ЗА НАС

  Професионален пристап,
  каде што студентот е на прво место

  Ние ќе се погрижиме за сѐ

  Во Словего разбираме дека пријавувањето на студии во странство може да биде стресно за вас и вашите родители. Знаеме и дека очекувате да студирате на најдобриот факултет. Тоа е клучна животна одлука која вклучува многу планирање, истражување и анализа.

  Затоа сме тука, да ви помогнеме да ги изберете паметно студиските програми и да ја претвориме вашата желба во резултат – успешен упис на факултет во Словенија!

  Нашата канцеларија се наоѓа во Љубљана од каде што работиме на подготовка и уписи на сите државни и приватни факултети во Словенија.

  Во Словего имаме сеопфатни знаења за словенечкиот образовен систем и сме фокусирани на врвна услуга и поддршка за идните студенти, базирана на индивидуален и одговорен пристап.

  Словего ќе ги исполни сите ваши очекувања за гарантиран упис на студии во Словенија!

  ПОВЕЌЕ…

  Изјави од задоволни странки

  Сакате да дознаете повеќе за студирањето во Словенија?

  Пријавете се за консултација

  ИСПРАТИ ПОРАКА