Skip to main content Skip to search

Банкарство и финансии

A young girl is standing leaning on a table in the office.

На студиите за банкарство и финансии ќе стекнете солидни теориски и практични знаења, кои ќе ве подготват за работа во банки, брокерски институции, финансиско советување, управување со фондови, осигурување  итн.
На дипломците им се отвораат можности за кариера во владини или корпоративни финансиски институции.

Траење на студиите:
– додипломски 3г, 180 ECTS,
– магистерски 2г, 120 ECTS

За упис на оваа програма пишете ни на: info@slovego.com.