Skip to main content Skip to search

Дигитален маркетинг

Gea College Ljubljana

Студентите се запознаваат со најновиот технолошки напредок во дигиталниот маркетинг, со акцент на практична употреба во деловното опкружување. Програмите за дигитален маркетинг вклучуваат општо знаење и познавање од областите на маркетингот, употреба на дигитални алатки, веб-продажба и претприемништво за да се формира едно заокружено образование од областите на маркетингот и бизнисот.

Траење на студиите: 3г, 180 ECTS

Школарина: Да.

За упис на оваа програма пишете ни на: info@slovego.com