Skip to main content Skip to search

Современа информатика

Informatika-vo-sovremeno-opstestvo

Оваа студиска програма овозможува стекнување на солидни знаења во областа на информатичко – компјутерската технологија, а истовремено е и фокусирана на истражувачки методи, организација, економија, претприемништво и политологија.
Вработување: ИТ сектор во приватни и државни фирми.

Траење на студиите:
– додипломски 3г, 180 ECTS,
– магистерски 2г, 120 ECTS

За упис на оваа програма пишете ни на: info@slovego.com.