Skip to main content Skip to search

Меѓународен бизнис

Studenti

Студиите по меѓународен бизнис ги подготвуваат студентите за работа и управување на позиции во глобални корпорации и претпријатија, финансиски институции, банки, владини и други организации.
Без разлика дали ќе се фокусирате на економија, маркетинг или финансии за време на студиите по меѓународен бизнис, бидете подготвени да научите поразличен систем на теорија и пракса, која ќе ви овозможи перспективна кариера во глобалниот свет.

Траење на студиите:
– додипломски 3г, 180 ECTS
– магистерски 2г, 120 ECTS

За упис на оваа програма пишете ни на: info@slovego.com