Skip to main content Skip to search

Меѓународни односи

Студенти во публика

Доколку ве интересира како се води меѓународната политика, кој одлучува за одржувањето на меѓународниот мир и безбедност во светот, како се управува за време на меѓународни конфликти, каква е улогата на меѓународните судови, што е потребно за успешно работење на меѓународни владини и невладини организации и сакате кариера во дипломатијата, тогаш оваа студиска програма е за тебе.

Траење на студиите:
– додипломски 3г, 180 ECTS
– магистерски 2г, 120 ECTS

За упис на оваа програма пишете ни на: info@slovego.com