Skip to main content Skip to search

Политологија

Female Politician Giving Speech at Press Conference

Ве интересираат политички науки, демократија, водење на политички и државни системи, и сакате да работите во надворешна политика, јавна управа, во политичка партија, во подрачјето на лобирање, невладини организации, европски институции или меѓународни фирми?
Доколку вашиот одговор е да, тогаш оваа студиска програма е за вас.

Траење на студиите:
– додипломски 3г, 180 ECTS
– магистерски 2г, 120 ECTS

За упис на оваа програма пишете ни на: info@slovego.com.