Skip to main content Skip to search

Претприемништво

Students in their classroom smiling

Од секогаш сте сакале да имате своја фирма, имате идеја за бизнис или некоја иновативна замисла или планирате да го преземете водењето на фамилијарната фирма… Тогаш оваа студиска програма е вистинскиот избор за вас.
На студиите за претприемништво ќе научите сѐ за формирање, развој и одговорно менаџирање на свој сопствен бизнис.

Траење на студиите:
– додипломски 3г, 180 ECTS
– магистерски 2г, 120 ECTS

За упис на оваа програма пишете ни на: info@slovego.com