Skip to main content Skip to search

Сметководство и ревизија

Students in their writing

Оваа студиска програма е одличен избор за оние кои се вешти во бројки, собирање, анализа и пресметка на важни податоци, како и во откривање мали детали и неправилности во даночни дејности.
Дипломците од оваа студиска програма се барани како стручен кадар во различни мали, средни и големи претпријатија како во приватниот, така и во државниот сектор.

Траење на студиите:
– додипломски 3г, 180 ECTS
– магистерски 2г, 120 ECTS

За упис на оваа програма пишете ни на: info@slovego.com